We hadden wat vertragingen met de fotografie van het twaalfde nummer van de reguliere NORDEN, die inmiddels meer dan twee jaar bestaat. Het is nu eenmaal het seizoen dat allerlei virussen circuleren en dat heeft ook gevolgen voor onze planning.

Oorspronkelijk was het de bedoeling om in de eerste week van februari te verschijnen en dat wordt nu minstens een week later.

Op de cover niemand minder dan Keta Minaj.

15 februari beginnen dan de shoots en interviews van de tweede uitgave van NORDEN+. Tot op heden zijn er 6 fotosessies ingepland met in het totaal acht mensen. Ook waren er tussendoor al shoots geweest met vijf andere, niet geringe, kandidaten. Dus er is nog wat ruimte voor meer mensen, maar het ziet er nu al naar uit dat NORDEN+ #2 eind maart zal verschijnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *